vrijdag 22 augustus 2014

Ik stop met bloggen

Al een tijdje merk ik dat ik me steeds bij het plaatsen van elk bericht afvraag, waarom blog ik nog? Ik kom zelf ook amper meer op blogs en haal zelf de meeste inspiratie van Pinterest of van groepen op Facebook die ik volg. Ik stop dus met bloggen en over tijdje gaat ook www.frences.nl uit de lucht, maar ik stop natuurlijk niet met creëren en ook niet met het tonen van mijn creaties. Want als je ideetjes bij anderen weg haalt, is het natuurlijk ook wel zo leuk om zelf ideetjes weg te geven.

Dus mocht je mijn creaties willen blijven volgen, dan kan dat op twee manieren.

Via Pinterest:
http://www.pinterest.com/frences/homemade-by-me/

Of via mijn eigen pagina op Facebook:
Homemade by Frences

Ik hoop jullie elders weer te zien!
Bedankt voor alle jaren trouw volgen en de vele reacties die jullie geplaatst hebben, het heeft me altijd heeeeel goed gedaan!!

Lieve scrapgroetjes Frences


3 opmerkingen:

 1. Hallo Frences,
  Ik wil je nog even laten weten, dat ik, toen ik nog lang geen Blog had, vaak ging kijken op je website.Daar had ik, toen ik met scrappen begon, heel veel aan. Dankzij jou tip, heb ik bijv. heel wat kaarten bewerkt met viltstiften en sponsjes en doe dat nog steeds. Ik blijf je vast en zeker nog volgen. Daaagggg, Els.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je je blog niet bewaard ! Ik lees er graag op ! Heb geen facebook en ben (nog) geen pinterestlid.....ook al plaats je niks nieuws meer het is toch leuk om te bekijken en te lezen !!! Pinterest zijn alleen maar plaatjes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je stopt met bloggen. Het ziet er hier altijd zo mooi uit.
  Maar gelukkig kan ik je creaties nog bekijken op het forum of op Pinterest.
  Moet ik dan nu echt een sctieve facebooker gaan worden???

  Groetjes van Hanny.

  BeantwoordenVerwijderen