vrijdag 7 februari 2014

Pagina 4 t/m 7 #erzitietsgoedsinelkedag

Weer heerlijk aan dit projectalbum zitten werken. En ook leuk om te ervaren dat het helemaal niet lastig is om elke dag iets leuks of goeds te vinden. Het hier zo bewust mee bezig zijn doet me oprecht beseffen dat elke dag wel niet pijnloos is of zonder baalmomenten, maar elke dag heeft vooral veel goede momenten. Missie geslaagd en dat bij pagina 7 al ;)

Lieve scrapgroetjes Frences

4 opmerkingen:

 1. Ziet er gaaf uit!
  Fijn dat je ondanks dat het niet altijd soepeltjes gaat in het leven je toch de leuke dingen er uit kunt pikken, heel belangrijk om weer verder te gaan :)

  groetjes
  v
  era

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er echt weer heel erg leuk en gezellig uit, goed bezig ☺

  Een hele fijne zondag met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg om een kijkje te hebben in jouw leven. Vindt het alleen jammer voor je dat je heup weer zo' n pijn doet. Is dit een normale spierreactie of overbelast ? Hoop dat er snel verandering in komt. Ik zit achter de computer of als ik knutsel altijd op zo' n bal. Dan activeer ik mijn spieren en zit ik niet te lang in een houding. Na een hernia is mijn rug nog steeds gevoelig.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit ziet er echt heel gaaf uit zeg!! En wat slim om zo hier en daar je tekst te vervagen:) mensen hoeven nu eenmaal niet alles van elkaar te weten! Goed idee. dat is iets waar ik ook wel tegen aan loop. Wil je graag iets moois laten zien maar de tekst dan weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen