maandag 11 november 2013

Scrapweekend november 2013, 7 lo's verder...

... en buikpijn van het lachen, tranen op mijn wangen van de slappe lach en tranen vanwege verdriet om een ander of een verhaal dat je raakt, maar bovenal vriendschap. Scrapvriendinnenschap! Want alleen zij begrijpen je passie, de dringende behoefte om te crea-bea-ën en je behoefte om duur papier kapot te scheuren en te knippen ;)

Wat hadden we het heerlijk en wat is The day after dan altijd weer afkicken, maar we kijken terug op ons 15e scrapweekend met een supergoed gevoel!

En ik heb 7 lay-outs weten te maken. Dit zijn ze:
 Lieve scrapgroetjes Frences

4 opmerkingen:

 1. Wat heb jij schitterende LO's gemaakt in je te gekke weekend,
  leuk hoor, kan je weer even op teren toch !
  Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
  Liefs van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, jij bent lekker bezig geweest. Je hebt prachtige layouts gemaakt. En het is precies zoals je zegt...alleen scrapvriendinnen snappen de soms onbedwingbare behoefte om te scrappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een feestje, deze post! Zulke verschillende LO's, maar ik vind ze stuk voor stuk super gaaf. Zeer creatief, leuk! En wat een feest dat je operatie zo goed geslaagd is en dat je daar nu lekker van kunt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt meer gescrapt dan gebept zo te zien ! Wat een beauty' s zeg ! " Wow" is wel heel bijzonder met de persoonlijke tekst erbij, fijn dat je weer kan wandelen en 10 kilo lichter bent. Geniet ze verder !

  BeantwoordenVerwijderen