donderdag 31 oktober 2013

Yeah, aanstaande zondag is de Die zijn leuk! en handgemaakt markt

Aanstaande zondag is het zo ver, dan is Die zijn leuk! markt in de stad Groningen. Dan is er ook koopzondag.

We staan er niet alleen, we zijn met 100 kramen. "Diezijn leuk!" is een markt met allerlei unieke, originele, kwalitatieve en handgemaakte producten van Nederlandse ontwerpers, webwinkels, ambachtslieden en hobbyisten. Maar ook de gelegenheid om geïnspireerd te raken en leuke hobby-materialen aan te schaffen. Bovendien vind je hier; creatief hergebruik, vintage, eco, design en retro-artikelen. Kortom, de ideale plek om lekker te winkelen,op zoek naar dat ene leuke item voor jezelf of bijvoorbeeld de feestdagen.

De Diezijn leuk! markt in Groningen is 1 van de grootste handgemaakt markten van Nederland. Meer weten over deze markt, ga dan naar de Facebookpagina van Diezijn leuk.

 

Homemade by Frences & Juultjes place

Vanaf 11.00 uur staan mijn moeder en ik klaar met leuke zelfgemaakte homedecoraties, maar ook decoraties voor kerst. Onze kraam straalt romantiek uit, brocante en wij hebben er ontzettend veel zin in!

Weten wat we o.a. verkopen, kijk dan eens op onze Pinterest-pagina.

 

Kersthangers


En ik heb op de valreep nog wat kersthangers gemaakt. Een van klei die ik al eens eerder maakte en ook in mijn boek Kaartromantiek staat. En wat grotere bakvormpjes met kerstdecoratie.
Ik heb dit keer ook een leuke verpakking gemaakt voor de meeste decoraties. Ook ideaal om als cadeau weg te geven.


Mijn moeder en ik hebben er reuzezin in en wellicht zien we je zondag. Ik herken niet al mijn bloglezers natuurlijk, dus mocht je via mijn blog gekomen zijn, gewoon ff zeggen hoor. Vind het zo leuk om mijn lezers ook te onmoeten. Dusse tot zondag misschien!

Lieve scrapgroetjes Frences


3 opmerkingen:

 1. Mooi gemaakt Frences, het bakvormpje is erg leuk! Veel plezier zondag, en hopelijk gaat de verkoop als een speer. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke hangers heb je gemaakt, en heel veel plezier zondag ☺
  Liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij zul je helaas niet zien want de afstand is te ver. Jij en je moeder heel veel plezier en succes met de verkoop van jullie knutsels !

  BeantwoordenVerwijderen