vrijdag 12 juli 2013

Trotse tante

Soms voel ik me nog 21 en dan lijkt het alsof de tijd al jaren stilstaat. Maar met een oudste dochter die naar het voortgezet onderwijs gaat na de zomer en mijn nichtje van 16 die haar diploma vorige maand uitgereikt kreeg, dan weet je dat je echt geen 21 meer bent ;)

Toch geniet ik vooral van deze momenten. Wat zag ze er mooi uit en ook nog eens zo leuk met haar broertje op de foto, zo'n foto vraagt erom om gescrapt te worden. Een mooie voorbeeldlay-out op Pinterest gezocht en op een heerlijk scrapavondje met vriendinnen deze lay-out gemaakt.

Ik heb ook nog een foto van deze avond dat deze twee kanjers er met mijn eigen kanjers op staan, dat gaat binnenkort dus een spread worden.


Lieve scrapgroetjes Frences

5 opmerkingen:

 1. als je in je hart maar jong blijft, en dat zit wel goed heb ik het idee.Fantastisch toch om kinderen op te zien groeien, genieten! Wat een mooie LO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, de tijd... Aan de kinderen zien wij dat we ouder worden. De kunst is om de mooie momenten te koesteren!
  Ik vind het een mooie lieve layout. Gefeliciteerd met jullie kanjers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en lief geworden deze LO, tja aan je kinderen en aan je neefjes en nichtjes merk je dat we niet meer piep blijven, hoeft ook niet, gewoon lekker blijven genieten van al die mooie momenten, en helemaal als je ze dan vast legt op zo'n mooie LO. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige scrap Frences! Mooi papier!
  Dikke pluim voor de trotse tante ;).
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om weer wat bij je te zien! Een mooie lo ! Niet alleen een trotse tante maar de broer straalt ook van trots ! Veel plezier met de voorbereidingen van je oudste naar het voortgezet. Samen schoolspullen kopen is leuk ! En het trouwalbum is top !

  BeantwoordenVerwijderen